Böcklingrulle med sikrom
Lysande crêpes med smak av pepparrot och gräslök, fyllda med en superb kräm av böckling och crème fraiche. Rulla ihop dina crêpes och skär i bitar. Lägg upp på serveringsfat och toppa med rom, rödlök och dill. En utmärkt förrätt till festen.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006
Ingredienser
4 portioner
2 1/2 dl mjölk
1 dl vetemjöl
2 ägg
1 msk olja
1 dl hackad gräslök
2 - 2 1/2 msk riven pepparrot
smör till stekning
Böcklingkräm
300 g böcklingfiléer
1 1/2 dl crème fraiche
salt
peppar från kvarn
Garnering
sikrom eller annan rom
skivad rödlök
ev dill
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2140 KJ / 510 kCal
Fett37 g
Kommentarer