Böcklingrulle med sikrom

Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
0
Böcklingrulle med sikrom

Lysande crêpes med smak av pepparrot och gräslök, fyllda med en superb kräm av böckling och crème fraiche. Rulla ihop dina crêpes och skär i bitar. Lägg upp på serveringsfat och toppa med rom, rödlök och dill. En utmärkt förrätt till festen.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Böcklingrulle med sikrom

Ingredienser

4 portioner
2 1/2 dl  mjölk
1 dl  vetemjöl
2   ägg
1 msk  olja
1 dl  hackad gräslök
2 - 2 1/2 msk  riven pepparrot
smör till stekning

Böcklingkräm

300 g  böcklingfiléer
1 1/2 dl  crème fraiche
salt
peppar från kvarn

Garnering

sikrom eller annan rom
skivad rödlök
ev dill

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2140 KJ / 510 kCal
Fett37 g

Testa liknande recept

Små rårakor med palsternacka, smetana och rom
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sellerisallad med äpple och pepparrot
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kålrabbi med smetana och sikrom
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ingefärscrêpes med chokladfyllning
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pannkaksrulle med räkor
Betyg 2.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Crêpes med kräftor och svamp
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga