Böcklingrulle med sikrom

Lysande crêpes med smak av pepparrot och gräslök, fyllda med en superb kräm av böckling och crème fraiche. Rulla ihop dina crêpes och skär i bitar. Lägg upp på serveringsfat och toppa med rom, rödlök och dill. En utmärkt förrätt till festen.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Ingredienser
4 portioner
2 1/2 dl mjölk
1 dl vetemjöl
2 ägg
1 msk olja
1 dl hackad gräslök
2 - 2 1/2 msk riven pepparrot
smör till stekning
Böcklingkräm
300 g böcklingfiléer
1 1/2 dl crème fraiche
salt
peppar från kvarn
Garnering
sikrom eller annan rom
skivad rödlök
ev dill
För alla
Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2140 KJ / 510 kCal
Fett37 g
Kommentarer