Spenat- och valnötsknyten med bönsallad
Medelhavsinspirerade pajdegsknyten som är fyllda med spenat, valnötter och riven prästost. Grädda knytena i ugnen tills de blir gyllenfrasiga och servera med en matig sallad med bönor, tomater, rödlök och små mâchesalladsblad. Servera med en god dryck och ät er mätta och belåtna. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2017
Ingredienser
Spenat- valnötsknyten
Bönsallad
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på pajdegen. I övrigt är rätten fri från laktos och ägg men innehåller gluten.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Riktigt gott! Åt detta med stekt halloumi. Försöker komma på fler fyllningar men hittar ingen inspiration från liknande recept.
Camilla
2019-02-03