Paj funkar lika bra till fest som vardag, speciellt om man fuskar lite med färdig pajdeg! En fyllning på kronärtskockor, spenat och prästost gifter sig utmärkt med bönsalladen du enkelt svänger ihop, medan pajen tillagas i ugnen. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
38 2019
Läs noga ingrediensförteckningen på pajdegen.
Fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pajdeg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Göran
5/8/2019When is a pie not a pie? När dårarna i Icas testkök hittar på sina ”recept”
Redaktionen ICAse
5/16/2019Hej Göran! Paj, pizza...bara att välja, men gott blir det. Hälsningar Michelle