Pumpapesto

Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pumpapesto

För nötallergiker så är pumpapesto ett strålande alternativ! Blanda pumpakärnor, vitlök, salladslök, koriander, citronjuice, olja och parmesan. Servera peston tillsammans med bröd eller pasta. Enkelt och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Pumpapesto

Ingredienser

1 sats
4 1/2 dl skalade pumpakärnor
salt
peppar
3 vitlöksklyftor
1 kruka koriander
4 salladslökar
1 dl vatten
1 1/2 dl olivolja
1 - 1 1/2 msk citronjuice
1 dl riven parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Parmesanfrön
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Avokadopesto
Betyg 5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ärtpesto
Betyg 4.7 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mildlöksklyftor med Spenatpesto
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsbakad lax med pumpapesto och risonisallad
Betyg 3.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pistagepesto
Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad