Pumpapesto

Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Pumpapesto

För nötallergiker så är pumpapesto ett strålande alternativ! Blanda pumpakärnor, vitlök, salladslök, koriander, citronjuice, olja och parmesan. Servera peston tillsammans med bröd eller pasta. Enkelt och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Pumpapesto

Ingredienser

1 sats
4 1/2 dl skalade pumpakärnor
salt
peppar
3 vitlöksklyftor
1 kruka koriander
4 salladslökar
1 dl vatten
1 1/2 dl olivolja
1 - 1 1/2 msk citronjuice
1 dl riven parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Parmesanfrön
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ärtpesto
    Betyg 4.6 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Avokadopesto
    Betyg 5 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mildlöksklyftor med Spenatpesto
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pestorisoni
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad