Pumpapesto
![Pumpapesto](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_41064/cf_259/pumpapesto.jpg)
För nötallergiker så är pumpapesto ett strålande alternativ! Blanda pumpakärnor, vitlök, salladslök, koriander, citronjuice, olja och parmesan. Servera peston tillsammans med bröd eller pasta. Enkelt och gott!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003
![Pumpapesto](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_41064/cf_259/pumpapesto.jpg)
Ingredienser
1 sats
4 1/2 dl skalade pumpakärnor
salt och peppar
3 vitlöksklyftor
1 kruka koriander
4 salladslökar
1 dl vatten
1 1/2 dl olivolja
1 - 1 1/2 msk citronjuice
1 dl riven parmesan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer