Pumpapesto

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Pumpapesto

För nötallergiker så är pumpapesto ett strålande alternativ! Blanda pumpakärnor, vitlök, salladslök, koriander, citronjuice, olja och parmesan. Servera peston tillsammans med bröd eller pasta. Enkelt och gott!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Pumpapesto

Ingredienser

1 sats
4 1/2 dl  skalade pumpakärnor
salt och peppar
3   vitlöksklyftor
1   kruka koriander
4   salladslökar
1 dl  vatten
1 1/2 dl  olivolja
1 - 1 1/2 msk  citronjuice
1 dl  riven parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Parmesanfrön
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ärtpesto
Betyg 4.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mildlöksklyftor med Spenatpesto
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Basilikabiff
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Trofie med pistagepesto och burrata
Betyg 4.9 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pestorisoni
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga