Mildlöksklyftor med Spenatpesto

0
0
Mildlöksklyftor med Spenatpesto

Dessa mildlöksklyftor med spenatpesto passar utmärkt som entrérätt eller lätt kvällsmat. Spenatpeston ger du en spännande nötig smak med pinjenötter som matchar perfekt med den goda rosékryddade löken. Bjud gärna med ett färskt, rostat ciabattabröd.

Mildlöksklyftor med Spenatpesto

Ingredienser

4 portioner
4 mildlökar
1 msk smör eller margarin
1 tsk gourmetsalt
1/2 tsk rosépeppar

Spenatpesto

1 dl pinjenötter (1 dl motsvarar ca 65 g)
200 g färsk spenat
1 vitlöksklyfta
1 dl färskriven parmesan
2 krm salt
1/2 krm kajennpeppar
1/2 dl olja
1 - 1 1/2 msk vatten

Gör så här

Tips

Severa mildlöksklyftorna som entrérätt eller lättare kvällsrätt med rostat ciabattabröd till.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1720 KJ / 410 kCal
Fett 29 g
Läs mer om näringsvärden