Spenat- och parmesanomelett med serranoskinka

Betyg 2.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Spenat- och parmesanomelett med serranoskinka

Ingredienser som parmesan, vitlök och babyspenat får den här enkelt tillagade ugnsomeletten att smaka Italien. Servera en god lufttorkad skinka som parma eller serrano till den härligt grönprickiga omeletten.

Spenat- och parmesanomelett med serranoskinka

Ingredienser

4 portioner
1 vitlöksklyfta
65 g babyspenat
1 dl riven parmesan
2 dl mjölk
10 ägg
1/2 tsk salt
1 krm nymald svartpeppar

Till servering

parmaskinka eller serranoskinka
ärtskott

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1437 KJ / 342 kCal
Fett21.8 g
Salt2.5 g
Kolhydrater4.5 g
Protein32.2 g

Testa liknande recept

Omelett med basilika, getost och parmaskinka
Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äggbowl med crème fraiche och gräslök
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grönkålsfrittata med citron och vitlök
Betyg 3.6 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Omelett med brysselkål och mango chutnesås
Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torsk med gubbröra och ärtskott
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Omelett med champinjoner, spenat och gräslök
Betyg 4.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad