Omelett med brysselkål och mango chutnesås
![Omelett med brysselkål och mango chutnesås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_233570/cf_259/omelett_med_brysselkal_och_mango_chutnesas.jpg)
Brysselkål i ugnsomelett kan bli din nya omelettfavorit. Servera gärna brysselkålsomeletten med en god sås av mango chutney och yoghurt.
![Omelett med brysselkål och mango chutnesås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_233570/cf_259/omelett_med_brysselkal_och_mango_chutnesas.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 gula lökar
500 g brysselkål
2 msk olja
2 tsk curry
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
10 ägg
1 dl vatten
2 msk hackad persilja
1/2 dl mango chutney
2 dl matlagningsyoghurt
För alla
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer