Spenat- och fetabullar

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
0
Spenat- och fetabullar

En angenäm bekantskap får du i dessa spenat- och fetabullar. Pressad potatis blandas med smarrig grön spenat. Den magnifika fetaosten och pressad vitlök röres ihop till en stadig deg. Forma och stek platta bullar. Perfekt med tomatsallad till.

Spenat- och fetabullar

Ingredienser

4 portioner
10   potatisar
1   pkt djupfryst, hackad spenat (à ca 375 g)
1 dl  vetemjöl
1   ägg
2   vitlöksklyftor
1 tsk  salt
1 krm  mald vitpeppar
100 g  fetaost
2 msk  smör eller margarin till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Spenatpaj (Grekisk)
Betyg 4.1 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammfärsbiffar med fetaost
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Zucchinifritters med fetaost
Betyg 4.7 av 5.
43 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Feta och olivfyllt bröd
Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matiga muffins
Betyg 2.2 av 5.
22 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rödlöksfoccatia med feta och oregano
Betyg 2.5 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga