Spenat- och fetabullar
![Spenat- och fetabullar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
En angenäm bekantskap får du i dessa spenat- och fetabullar. Pressad potatis blandas med smarrig grön spenat. Den magnifika fetaosten och pressad vitlök röres ihop till en stadig deg. Forma och stek platta bullar. Perfekt med tomatsallad till.
![Spenat- och fetabullar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
10 potatisar
1 pkt djupfryst, hackad spenat (à ca 375 g)
1 dl vetemjöl
1 ägg
2 vitlöksklyftor
1 tsk salt
1 krm mald vitpeppar
100 g fetaost
2 msk smör eller margarin till stekning
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer