Spättarullar med kaviar

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
1
Spättarullar med kaviar

Spättarullar med kaviar är rödspättafiléer som fått ett underbart täcke av kaviar, grädde och potatismjöl. Servera fisken till ris, bönor och bröd för en nyttig och smakfull måltid.

Spättarullar med kaviar

Ingredienser

4 portioner
3 dl  långkornigt ris
600 g  rödspättafiléer
1 tsk  salt
1 krm  peppar
1 dl  smörgåskaviar
2 1/2 dl  matlagningsgrädde
1 msk  potatismjöl
300 g  djupfrysta haricots verts (bönor)

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkfri: ersätt grädden med havre- eller sojabaserad gräddprodukt.

Gör så här

Tips

Tillaga fisken i mikrovågsugnen på full effekt (max 800 W), gärna med grillelement, 6-8 minuter så går rätten ännu snabbare att laga till.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Till och med barnen åt upp allt! Blandade riven ost i riset, och det blev gott till.

Camilla

2007-07-01

Näringsvärde per portion

Energi2762 KJ / 661 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Kaviarbakad spätta med gröna bönor
Betyg 2.6 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vitlöksstekta vaxbönor
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färsbiffar med tomatsås och haricots verts
Betyg 3.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomat- och haricots verts-sallad
Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Haricots verts med nötdressing
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fiskplättar med bönor
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga