Spättarullar med kaviar
Spättarullar med kaviar är rödspättafiléer som fått ett underbart täcke av kaviar, grädde och potatismjöl. Servera fisken till ris, bönor och bröd för en nyttig och smakfull måltid.
Ingredienser
4 portioner
3 dl långkornigt ris
600 g rödspättafiléer
1 tsk salt
1 krm peppar
1 dl smörgåskaviar
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 msk potatismjöl
300 g djupfrysta haricots verts (bönor)
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkfri: ersätt grädden med havre- eller sojabaserad gräddprodukt.
Gör så här
Tips
Tillaga fisken i mikrovågsugnen på full effekt (max 800 W), gärna med grillelement, 6-8 minuter så går rätten ännu snabbare att laga till.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2762 KJ / 661 kCal
Fett0 g
Kommentar
Till och med barnen åt upp allt! Blandade riven ost i riset, och det blev gott till.
Camilla
2007-07-01