Spättarullar med kaviar

Spättarullar med kaviar är rödspättafiléer som fått ett underbart täcke av kaviar, grädde och potatismjöl. Servera fisken till ris, bönor och bröd för en nyttig och smakfull måltid.

Ingredienser
4 portioner
3 dl långkornigt ris
600 g rödspättafiléer
1 tsk salt
1 krm peppar
1 dl smörgåskaviar
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 msk potatismjöl
300 g djupfrysta haricots verts (bönor)
Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2271 KJ / 542 kCal
Fett15 g
Salt4.6 g
Kolhydrater62 g
Protein39 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Till och med barnen åt upp allt! Blandade riven ost i riset, och det blev gott till.
Camilla
2007-07-01