Spättarullar i örtsås

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Spättarullar i örtsås

Denna fiskrätt svänger du snabbt ihop av spättafiléer som rullas ihop och kokas med härlig örtsås. Såsen är härligt krämig och passar perfekt till de delikata spättarullarna som äts med varm, pressad potatis och krispiga haricots verts.

Spättarullar i örtsås

Ingredienser

4 portioner
600 g  spättafilé
1 tsk  salt
1 krm  mald vitpeppar
2 dl  fiskbuljong (tärning och vatten)
1/2 dl  vitt vin
2   schalottenlökar
1 - 2   vitlöksklyftor
1 msk  smör eller margarin
1/2 dl  grädde
1/2   knippa bladpersilja
1/2   kruka basilika
2 - 3 msk  kapris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1980 KJ / 470 kCal
Fett14 g

Testa liknande recept

Citronfyllda spättafiléer
Betyg 1.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskwok med senapssås
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spättarullar med grön sås
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tapenadespätta i röd paprikasås
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rosérullad fisk med vitvinssås
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtbakad torsk
Betyg 2.6 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga