Spätta Ramazotti

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Spätta Ramazotti

Spätta Ramazotti är en fin fiskrätt som enkelt tillagas på spättafilé, ricottaost, vitlök och tomater. Krydda med basilika och oregano och servera med kokt ris och skivad gurka.

Spätta Ramazotti

Ingredienser

4 portioner
500 g  färsk eller djupfryst spättafilé
1   burk ricottaost eller kvarg gourmet ( à 250 g)
1 - 2   vitlöksklyftor
3   tomater
1 tsk  salt
1 tsk  oregano
1 tsk  basilika
2 dl  riven ost

Till servering

kokt ris

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Mycket gott och enklet att tillaga. Jag som är en "sås" människa hällde lite grädde i formen. Snåla inte med salt!

Siska

2008-02-13

Testa liknande recept

Kaprisfisk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dubbelstekta spättafiléer med sweet chili och ost
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spätta madras
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spättarullar med pepparrot och rödbetor
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomatspätta med oliver
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dubbelstekta spättafiléer med kräftost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga