Krispiga hemgjorda spättafiléer panerade och smaksatta med sweet chili och philadelphiaost. Spättan passar bäst med kokt potatis, lättfrästa grönsaker och varför inte en remouladsås?
Ingredienser
4 portioner
500 g spättafiléer
1 ask färskost (à 125 g)
1 dl sweet chili
1 ägg
2 dl ströbröd
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
Till stekning
1 msk smör eller margarin
1 msk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
2 st
Kommentarer
Detta var hur gott som helst! Jag gjorde även en sås till. Tog då 1 ask philadelphiaost (125g) och blanda med 0,75dl sweet chili. Då kändes inte potatisen så torr till. GOTT!
Linda
2005-01-15
Helt ok smak, men svårt och ganska slafsigt att göra, och med det i åtanke rekommenderar jag nått annat.......
Kommentarer
Detta var hur gott som helst! Jag gjorde även en sås till. Tog då 1 ask philadelphiaost (125g) och blanda med 0,75dl sweet chili. Då kändes inte potatisen så torr till. GOTT!
Linda
2005-01-15Helt ok smak, men svårt och ganska slafsigt att göra, och med det i åtanke rekommenderar jag nått annat.......
Karin
2003-04-09