Spätta madras

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Spätta madras

Delikat och spännande spätta madras. Snabblagade spättafiléer, intressant blandning med grädde och madras curry paste. Matigt och delikat med kokt vitkål och potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Spätta madras

Ingredienser

4 portioner
500 g spättafiléer
2 dl mellangrädde
2 msk madras curry paste
1/2 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kormafisk från ugnen
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tapenadespätta i röd paprikasås
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spättafilé med stekta ananasringar
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta från Asien
Betyg 2.6 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kaprisfisk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkor Indienne
Betyg 4.3 av 5.
162 personer har röstat
Under 30 min att tillaga