Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Spätta madras

Delikat och spännande spätta madras. Snabblagade spättafiléer, intressant blandning med grädde och madras curry paste. Matigt och delikat med kokt vitkål och potatis.

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2001
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Rulla samman spättafiléer och lägg dem i en lätt smord ugnssäker form.
  3. Blanda mellangrädde med madras curry paste och salt. Fördela blandningen över fisken.
  4. Ställ in ca 15 minuter i ugnen. Eller i mikron på full effekt (max 800 w) i 4-6 minuter. Servera med t ex kokt potatis och kokta klyftor av vitkål.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g spättafiléer
  • 2 dl mellangrädde
  • 2 msk madras curry paste
  • 1/2 tsk salt
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?