Att vända fisken i mjöl innan den snabbt steks på ger den perfekta ytan, och inte är det särskilt svårt! Avnjut med lent mos, picklad gurka och självklart lite dillsås!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
12 2022
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, grädde och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter. Välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Christina
2021-11-20Nä, det här var verkligen inte värt besväret och disken. Följde tyvärr receptet istället för att bedöma själv så moset blev som soppa som blev ännu lösare när den rinniga (trots en halvtimmes reducering) såsen kom på tallriken.