Rädisor med kräftstjärtar och rostad lök
En härligt somrig och god men enkel rätt att göra med rädisor som passar perfekt på ett buffébord. Fräscha rädisor samsas på faten med kräftstjärtar, ägg och smetana. Toppa med rostad lök och smörgåskrasse.
Ingredienser
4 portioner
3 ägg
1 förp rädisor (à 220 g)
1 dl avrunna kräftstjärtar i lake
1 dl smetana
1 dl rostad lök
1 förp krasse (à 100 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi977 KJ / 233 kCal
Fett18 g
Salt0.9 g
Kolhydrater7 g
Protein11 g
Kommentar
Så gott! Goda smaker och olika texturer som känns superlyxigt 👌 funkade också bra som lunch till 3-4 personer med kokt potatis till.
Johanna
2022-07-15