Spätta Indienne är en gräddig gryträtt full av härliga smaker och råvaror! Stek spättan i ugnen och fräs grönsakerna och curryn i en vid stekpanna. Tillsätt tomatpuré, tomatkross och grädde och häll den krämiga såsen över den färdigstekta fisken. Servera med kokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
37 2014
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre-, eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anne-marie
2018-11-28Jättegod och smakrik gryta. Tog torskbitar istället för spätta. En favoritgryta!
Tyra
2017-04-22Mycket god och lättlagad. Inga ovanlig ingredienser. Blir nästa bjudrätt till vänner som gillar fisk.
Lisa
2014-09-14Riktigt god sås till fisken. Rejält tilltagna portioner!