Spätta Indienne

Spätta Indienne är en gräddig gryträtt full av härliga smaker och råvaror! Stek spättan i ugnen och fräs grönsakerna och curryn i en vid stekpanna. Tillsätt tomatpuré, tomatkross och grädde och häll den krämiga såsen över den färdigstekta fisken. Servera med kokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2014

Gör så här
00:10:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2875 KJ / 686 kCal
Fett30 g
Kolhydrater50.3 g
Protein49.4 g
Kommentarer
Jättegod och smakrik gryta. Tog torskbitar istället för spätta. En favoritgryta!
Anne-marie
2018-11-28Mycket god och lättlagad. Inga ovanlig ingredienser. Blir nästa bjudrätt till vänner som gillar fisk.
Tyra
2017-04-22Riktigt god sås till fisken. Rejält tilltagna portioner!
Lisa
2014-09-14