Spätta Indienne

Spätta Indienne är en gräddig gryträtt full av härliga smaker och råvaror! Stek spättan i ugnen och fräs grönsakerna och curryn i en vid stekpanna. Tillsätt tomatpuré, tomatkross och grädde och häll den krämiga såsen över den färdigstekta fisken. Servera med kokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2014

Gör så här
00:10:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2875 KJ / 686 kCal
Fett30 g
Kolhydrater50.3 g
Protein49.4 g

Kommentarer
5 stJättegod och smakrik gryta. Tog torskbitar istället för spätta. En favoritgryta!
Anne-marie
Mycket god och lättlagad. Inga ovanlig ingredienser. Blir nästa bjudrätt till vänner som gillar fisk.
Tyra
Riktigt god sås till fisken. Rejält tilltagna portioner!
Lisa
God sås till fisken.
Rosita
Det låter jättegott, ska testa:)
Marguerit