Fiskfrikadeller med dill

2
0
Fiskfrikadeller med dill

Små fina fiskbullar gjorda av rödspätta passar fint att servera till små barn (6-8 månader). Frikadellerna görs av spättafilé och kryddas med dill. Potatis och ärter ger bra mättnad. Smaklig fiskmåltid till de små!

Skriv ut
Fiskfrikadeller med dill

Ingredienser

4 barnmatsportioner
300 g
potatis
1 dl
gröna ärtor

Frikadeller

100 g
skinnfri spättafilé
1 msk
ströbröd
1 dl
matlagningsgrädde
1/2 dl
vatten
1/4
fiskbuljongtärning
1 msk
hackad dill
-
peppar

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot mjölkpoteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Receptet är avsett för barn mellan 6-8 månader.

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 600 KJ / 144 kCal
Fett 4 g
Salt 0.2 g
Kolhydrater 17 g
Protein 8.5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept