Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Sparrissoppa med musslor och roquefort

En matig soppa med smak av roquefort och en touch av havet. Blanda bara i musslor i sparrissoppan och strö över lite ost så har du en färdig middag! Enkelt och mycket gott.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Värm soppan enligt anvisning på paketet.
  2. Häll av musslorna och fördela dem i djupa skålar. Smula över osten.
  3. Häll över den varma soppan. Strö över lite krutonger och klippt gräslök Avrunda med färsk ananas och fruktsorbet.

I näringsberäkningen ingår den föreslagna desserten.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 l färdig sparrissoppa
  • 1 burk extra fina musslor (à 400 g)
  • 100 g roquefortost eller liknande blåmögelost
  • 2 dl krutonger
  • klippt gräslök
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2378 kJ / 568 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden