Sparrissoppa med musslor och roquefort

Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Sparrissoppa med musslor och roquefort

En matig soppa med smak av roquefort och en touch av havet. Blanda bara i musslor i sparrissoppan och strö över lite ost så har du en färdig middag! Enkelt och mycket gott.

Sparrissoppa med musslor och roquefort

Ingredienser

4 portioner
1 l  färdig sparrissoppa
1   burk extra fina musslor (à 400 g)
100 g  roquefortost eller liknande blåmögelost
2 dl  krutonger
klippt gräslök

Gör så här

I näringsberäkningen ingår den föreslagna desserten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2378 KJ / 568 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Ost- och nötgratinerade musslor på sparrisbädd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ägghalvor med Smögenröra
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Västkustmacka
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chowder med bacon och musslor
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakade fikon med roquefort
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga