Roquefortfylld potatis

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Roquefortfylld potatis

Elegant och välsmakande förrätt med ugnsbakad potatis som toppats med roquefort- och gräslöksröra. Garnera med extra druvor för fin sötma och vacker presentation.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003

Roquefortfylld potatis

Ingredienser

6 portioner
6   stora potatisar
ca 150 g  vindruvor
1   knippe gräslök
100 g  smör
200 g  roquefortost
3 msk  crème fraiche
salt och peppar
1/2 krm  riven muskotnöt

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein och laktos.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Flatbread med ädelost och rödlök
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Druvsalsa med hetta
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillade vindruvor med vaniljglass
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vindruvsglass
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bakade fikon med roquefort
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spett med dadlar och vindruvor
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga