Roquefortfylld potatis
![Roquefortfylld potatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64141/cf_259/roquefortfylld_potatis.jpg)
Elegant och välsmakande förrätt med ugnsbakad potatis som toppats med roquefort- och gräslöksröra. Garnera med extra druvor för fin sötma och vacker presentation.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2003
![Roquefortfylld potatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64141/cf_259/roquefortfylld_potatis.jpg)
Ingredienser
6 portioner
6 stora potatisar
ca 150 g vindruvor
1 knippe gräslök
100 g smör
200 g roquefortost
3 msk crème fraiche
salt och peppar
1/2 krm riven muskotnöt
För alla
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein och laktos.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer