Sparrisrullar

Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
3
Sparrisrullar

Sparrisrullar är en lyxig rätt som passar både som snittar och förrätt. Tillaga grön och vit sparris med färskost i smördeg och pensla med ägg. Snabbt att slänga ihop, jättegott att äta.

Sparrisrullar

Ingredienser

20 portioner
1   pkt smördegsplattor (à 420 g)
1   burk grön stångsparris (à 330 g)
1   burk vit stångsparris (à 330 g)
1   ask färskost med t ex pepparrotssmak (à 125 g)
1   ägg

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Hej Sabina! De bör ätas direkt när de är gjorda och lämpar sig inte för att göras i förväg. Lycka till! Hälsningar Michelle

Redaktionen

2016-05-17

Hur blir den här rätten när man tillagar den ca en dag i förväg tro? Håller den sig bra eller finns det risk att den blir "degig"?

Sabina

2016-05-13

Ja, det var gott, även med färsk grönsparris och färskost med vitlök & örter.

Jessica

2014-05-01

Testa liknande recept

Philadelphiasnurra med exotisk fruktsallad
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smördegssnurror med ost
Betyg 4.6 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gravlaxsnitt med hovmästarklick
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Laxrullar med wasabi sesame
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödsstubbar med rökt rensstek/gravad lax
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gorgonzolakräm på gurka med valnöt
Betyg 2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga