Sparrisrullar är en lyxig rätt som passar både som snittar och förrätt. Tillaga grön och vit sparris med färskost i smördeg och pensla med ägg. Snabbt att slänga ihop, jättegott att äta.
Ingredienser
20
1
pkt smördegsplattor (à 420 g)
1
burk grön stångsparris (à 330 g)
1
burk vit stångsparris (à 330 g)
1
ask färskost med t ex pepparrotssmak (à 125 g)
1
ägg
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
6
3 st
Kommentarer
Redaktionen
2016-05-17
Hej Sabina!
De bör ätas direkt när de är gjorda och lämpar sig inte för att göras i förväg. Lycka till! Hälsningar Michelle
Sabina
2016-05-13
Hur blir den här rätten när man tillagar den ca en dag i förväg tro? Håller den sig bra eller finns det risk att den blir "degig"?
Jessica
2014-05-01
Ja, det var gott, även med färsk grönsparris och färskost med vitlök & örter.
Kommentarer
Redaktionen
2016-05-17Hej Sabina! De bör ätas direkt när de är gjorda och lämpar sig inte för att göras i förväg. Lycka till! Hälsningar Michelle
Sabina
2016-05-13Hur blir den här rätten när man tillagar den ca en dag i förväg tro? Håller den sig bra eller finns det risk att den blir "degig"?
Jessica
2014-05-01Ja, det var gott, även med färsk grönsparris och färskost med vitlök & örter.