Kabanoss med ljummen potatissallad
Somrig korvrätt med potatissallad med smak av dijonsenap.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2012
Ingredienser
4 portioner
900 g delikatesspotatis
1 påse medelhavsmix sallad
1 morot
1/2 purjolök
1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
2 tsk dijonsenap
salt och peppar
480 g kabanoss
1/2 msk olja
För alla
Läns noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2778 KJ / 669 kCal
Fett41.6 g
Kolhydrater42.2 g
Protein23 g
Kommentar
Gott! Men dubblera gärna dressingen. Blev för lite med enkel sats.
Tove
2012-05-16