Kabanoss med ljummen potatissallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN |

Kabanoss med ljummen potatissallad

Somrig korvrätt med potatissallad med smak av dijonsenap.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 20, 2012
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka potatisen i saltat vatten.
  2. Skölj salladen och skala moroten. Skiva moroten tunt med en potatisskalare eller en osthyvel.
  3. Strimla purjolöken och blanda med sallad och morot.
  4. Dela den kokta potatisen i mindre bitar.
  5. Blanda olja och vinäger med dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.
  6. Blanda dressingen med potatisen och vänd ned salladen.
  7. Stek korven i oljan i en stekpanna och servera till potatissalladen.

För alla

Läns noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 900 g delikatesspotatis
  • 1 påse medelhavsmix sallad
  • 1 morot
  • 1/2 purjolök
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 2 tsk dijonsenap
  • salt och peppar
  • 480 g kabanoss
  • 1/2 msk olja
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2778 kJ / 669 kCal