Kabanoss med ljummen potatissallad

4
1
Kabanoss med ljummen potatissallad

Somrig korvrätt med potatissallad med smak av dijonsenap.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2012

Kabanoss med ljummen potatissallad

Ingredienser

4 portioner
900 g delikatesspotatis
1 påse medelhavsmix sallad
1 morot
1/2 purjolök
1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
2 tsk dijonsenap
salt och peppar
480 g kabanoss
1/2 msk olja

För alla

Läns noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Tove

2012-05-16

Gott! Men dubblera gärna dressingen. Blev för lite med enkel sats.

Näringsvärde per portion

Energi 2778 KJ / 669 kCal
Fett 416 g
Kolhydrater 422 g
Protein 23 g
Läs mer om näringsvärden