Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kabanoss med coleslaw

En lite lyxigare variant på korv med bröd, som passar perfekt när det vankas grillfest! Servera grillad kabanoss i minibaguetter och täck med en klick coleslaw. Avsluta med en nypa rostad lök.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Grädda baguetterna enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Fräs kålen ca 3 minuter i oljan i en het panna. Den ska få lite färg för att kålsalladen ska få en grillad smak. Låt svalna något.
  3. Skala och riv vitlöken. Skölj citronen, riv skalet fint och pressa ur saften. Blanda kålen med vitlök, crème fraiche, majonnäs, citronskal och -saft. Smaka av med salt och nymald peppar.
  4. Grilla korven och servera i bröden med coleslaw och rostad lök.

För alla:

Kontrollera ingrediensförteckningen på korven.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd och glutenfri rostad lök.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 minibaguetter
  • 275 g savoykålsmix
  • 2 msk rapsolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • skal och saft från 1/2 citron
  • 1 1/2 msk pressad citronsaft
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 msk majonnäs
  • salt och svartpeppar
  • 2 förp kabanoss (à 240 g)
  • 1 dl rostad lök
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 4792 kJ / 1145 kCal