Sparris- och potatissallad med ärt- och myntadressing

0
0
Sparris- och potatissallad med ärt- och myntadressing

Vackert grön är sparris- och potatissalladen som också rymmer haricots verts. Dressingen på gröna ärtor får en fräsch smak av mynta. Servera salladen upplagd på ett fat tillsammans med kokta ägg, sallad, gurka och toppa med krutonger.

Sparris- och potatissallad med ärt- och myntadressing

Ingredienser

4 portioner
900 g färskpotatis
150 g haricots verts (bönor)
250 g grön sparris
4 ägg

Dressing

2 dl frysta gröna ärtor
1 kruka mynta
1/2 dl olivolja
1/2 dl vatten
salt
peppar
1/2 citron
2 sallad (gärna crunchita)
1 kruka dill
250 g snackgurka
krutong

För alla

Kontrollera noga innehållet i krutongerna.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria krutonger.
Gör äggfri: uteslut äggen.

Näringsvärdet är beräknat utan krutonger till servering.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1774 KJ / 424 kCal
Fett 17 g
Salt 1 g
Kolhydrater 46 g
Protein 16 g
Läs mer om näringsvärden