Primörer med salsa verde

Avnjut årets första grönsaksskörd med en underbar salsa verde. Servera de lättkokta primörerna med färskt bröd, ägghalvor och den hemmagjorda mumsiga salsamixen bestående av bland annat kapris, sardeller, vitlök och gräslök.

Ingredienser
4 portioner
4 kronärtskockor
8 färskpotatisar
8 knippmorötter
8 gröna sparrisar
150 g haricots verts (bönor)
150 g sockerärtor
4 ägg
1 huvudsallat
1 kruka gräslök
1 kruka persilja
1 vitlöksklyfta
1 msk kapris
4 sardeller
1/2 dl olivolja
saft av pressad citron
salt
peppar
Gör så här
00:20:00
00:20:00
00:05:00
00:02:00
00:01:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2256 KJ / 539 kCal
Kommentarer
Vi ber om ursäkt för misstaget och kommer att ersätta förrätten i vegomenyn med en annan rätt.
Redaktionen
2009-05-25Men hallå! Vegomeny står det, och så är det sardeller i receptet! Snacka om bristande kunskaper om man tror att sardeller är vegetariska.
Åsa
2009-05-20