Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Sojamarinerade primörer

Färskpotatis, spröda morötter, krispiga sockerärter och salladslök i en pigg marinad av äppelcidervinäger, japansk soja och olivolja. Ett ypperligt tillbehör till sommarens grillbuffé.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skölj och borsta potatisen, skala och skär morötter i grova bitar. Ansa sockerärter, haricots verts och salladslök.
  2. Koka potatisen mjuk och förväll resten av grönsakerna.
  3. Marinad: Blanda en marinad av äppelcidervinäger, soja och olivolja.
  4. Skiva potatisen, blanda ner resten av grönsakerna och marinaden tillsammans med potatisen.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 färskpotatisar
  • 4 morötter
  • 150 g sockerärtor
  • 150 g haricots verts
  • 125 g salladslök
Marinad
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 2 msk japansk soja
  • 2 msk olivolja
Lägg till i inköpslistan