Sparris med ”hollandaise” på löskokt ägg

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
0
Sparris med ”hollandaise” på löskokt ägg

Vill du få känslan av hollandaise men med minimal arbetsinsats? Då är den här enkla såsen ett måste! Servera tillsammans med sparris eller andra späda, ångade grönsaker.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018

Sparris med ”hollandaise” på löskokt ägg

Ingredienser

2 portioner
8 - 10 sparrisar
2 rumsvarma ägg
ca 2 tsk rumsvarmt smör
ca 2 krm äppelcidervinäger
flingsalt
nymalen svartpeppar

Till servering

rostat bröd
smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi614 KJ / 147 kCal
Fett10 g
Salt0.97 g
Kolhydrater3 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Grillad grön sparris med ägg- och örtvinägrett
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smörrebröd med portabello, sparris och valnötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äggmacka med spenat och färskost
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt sparris med örtpangrattato
Betyg 3.5 av 5.
103 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakade ägg med sparris och spenat
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Say cheese - ostomelett med jalpeño
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga