Sparris med ”hollandaise” på löskokt ägg

Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sparris med ”hollandaise” på löskokt ägg

Vill du få känslan av hollandaise men med minimal arbetsinsats? Då är den här enkla såsen ett måste! Servera tillsammans med sparris eller andra späda, ångade grönsaker.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018

Sparris med ”hollandaise” på löskokt ägg

Ingredienser

2 portioner
8 - 10 sparrisar
2 rumsvarma ägg
ca 2 tsk rumsvarmt smör
ca 2 krm äppelcidervinäger
flingsalt
nymalen svartpeppar

Till servering

rostat bröd
smör

Gör så här

00:04:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi614 KJ / 147 kCal
Fett10 g
Salt0.97 g
Kolhydrater3 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Grillad grön sparris med ägg- och örtvinägrett
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Äggmacka med spenat och färskost
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kålrabbisallad
Betyg 2.4 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt sparris med örtpangrattato
Betyg 3.5 av 5.104 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Julens pizzasallad
Betyg 2.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Melbourne BBQ – grillad sub med BBQ-lök, cheddar och sparris
Betyg 3.4 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad