Sparris med ”hollandaise” på löskokt ägg

Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sparris med ”hollandaise” på löskokt ägg

Vill du få känslan av hollandaise men med minimal arbetsinsats? Då är den här enkla såsen ett måste! Servera tillsammans med sparris eller andra späda, ångade grönsaker.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018

Sparris med ”hollandaise” på löskokt ägg

Ingredienser

2 portioner
8 - 10 sparrisar
2 rumsvarma ägg
ca 2 tsk rumsvarmt smör
ca 2 krm äppelcidervinäger
flingsalt
nymalen svartpeppar

Till servering

rostat bröd
smör

Gör så här

00:04:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi614 KJ / 147 kCal
Fett10 g
Salt0.97 g
Kolhydrater3 g
Protein11 g

Testa liknande recept

  • Äggmacka med spenat och färskost
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Stekt sparris med örtpangrattato
    Betyg 3.5 av 5.105 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bakade ägg med sparris och spenat
    Betyg 4.6 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sparris med jordnötsdressing
    Betyg 3.9 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad