Bakade ägg med sparris och spenat

En grön variant på den populära brunchrätten shakshuka, här bakas ägg i en stekpanna med grön sparris och spenat. Toppa med crème fraiche och gräslök och servera med bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2024

Gör så här
00:04:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat utan bröd.
Energi793 KJ / 189 kCal
Fett16 g
Salt1 g
Kolhydrater2 g
Protein10 g
Kommentarer
Mycket gott men nästa gång skippar kag creme fraiche & river citronen över tillsammans med gräslöken - det blev för krämigt med både ägg & creme fraiche för min smak. Funderade också på om det skulle funka med aioli istället för creme fraiche. Men som sagt mycket gott & snabblagat!
Cecilia
2025-04-23Otroligt gott
Eva
2024-05-09Väldigt gott. Dock behövs koll så att inte äggen blir ”överkokta”!
Anders
2024-04-06