Sparris med gräslökssås
![Sparris med gräslökssås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Grann sparris med magnifik gräslökssås blir en utmärkt förrätt eller tillbehör. Såsen innehållande bland annat gräslök, fransk senap och vinäger är fyllig och mycket god.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 1998
![Sparris med gräslökssås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g färsk grön sparris
Gräslökssås
200 g smör
4 äggulor
1 msk vatten
4/5 msk vinäger
1 tsk fransk senap
3 msk finhackad gräslök
Gör så här
Tips
Färsk sparris kan förvaras något dygn i kylen om den får stå i en skål med lite vatten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer