Rökt laxröra med sparris | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Rökt laxröra med sparris

Krispig grön sparris som toppas med laxröra är en enkel, urgod och dekorativ förrätt. Den rökta laxen gifter sig väl med pepparrotsostens sting och en syrlig vinägrett. Servera med frasig baguette vid sidan.

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2001
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Finhacka laxen. Blanda med pepparrotsost och finhackad gräslök.
  2. Fördela sparris på assietter och pensla med vinägrett.
  3. Klicka på laxostblandningen och servera med frasiga baguetter.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 50 g rökt lax
  • 1 burk pepparrotsost (à 125 g)
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 1 paket tinad, grön sparris
  • färdigköpt vinägrett
  • baguetter
Lägg till i inköpslistan