Omelett på spanskt vis. Med tärnad potatis och knaprig bacon blir den här äggrätten en ordentligt matig och mättande måltid. Servera med tomat, basilika- och rödlökssallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
39 2012
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Camilla
2020-08-225 stjärnor
Camilla
2020-08-22Superdupergott👍🏼🌟🌟🌟🌟🌟
Lina
2020-02-03Obs att det är färdigkokt potatis på burk som avses! Det fattade inte jag, men det gick bra ändå - om än lite långsammare... 🙂 Tog amandinepotatis med skal och tärningar a la bacon och fick en smarrig vegetarisk rätt!
Redaktionen ICAse
2020-02-04Hej Lina! Tack för din kommentar. Vi har uppdaterat receptet så att det tydligare framgår att man ska använda färdigtärnad potatis på burk. Men det går ju bra som du gjorde om man har tid och ork att hacka :) Hälsningar Ulrika