En färggrann och smakrik pastarätt med räkor - smaksatt med saffran, vitlök, chili och persilja för att få till den spanska känslan. Blir en trevlig middagsbjudning tillsammans med ett gott bröd.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2011
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta och servera med glutenfritt bröd.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Emma
2022-08-19Bästa receptet!
Margareta
2019-03-31För oljig men jättegod. Nästa gång ska jag pröva med mer vin och mindre olja
Margareta
2018-05-01Supergod och enkel rätt! Vi skippade kapris då vi inte är så förtjusta i det, men det gjorde inget för rätten som helhet. Vi glömde också den extra oljan från sardellburken, och minskade mängden olivolja i pannan till 1/4 dl och tyckte att det fungerade alldeles utmärkt. Detta blir en vardagsfavorit! :)