Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin

Det här är ett perfekt tillbehör till exempelvis grillat kött. Blomkål, broccoli och blodapelsin, som ges sting i smaken av chili och sälta av sardeller är fantastiskt gott och enkelt laga.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin

Ingredienser

4 portioner
500 g blomkål
500 g broccoli
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
3 blodapelsiner
6 sardellfiléer i olja
1 msk kapris
4 msk olivolja
1/2 tsk salt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rostad blom- och grönkål
Betyg 4.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmesanrostad blomkål
Betyg 4.6 av 5.
155 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsrostad blomkål och broccoli
Betyg 4.7 av 5.
50 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spickeskinka med varm kållåda
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Entrecôte med ljumma grönsaker
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sommarkål med ingefära och lime
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga