Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin

Det här är ett perfekt tillbehör till exempelvis grillat kött. Blomkål, broccoli och blodapelsin, som ges sting i smaken av chili och sälta av sardeller är fantastiskt gott och enkelt laga.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Broccolisallad och blomkålssallad med blodapelsin

Ingredienser

4 portioner
500 g  blomkål
500 g  broccoli
1   röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
3   blodapelsiner
6   sardellfiléer i olja
1 msk  kapris
4 msk  olivolja
1/2 tsk  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsrostad blomkål och broccoli
Betyg 4.7 av 5.
50 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marängtoppade apelsinhalvor
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsstekt blomkål & fänkål med salsa verde
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Syrlig smoothie med blodapelsin
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Blodapelsinjuice med äpple, palsternacka och basilika
Betyg 3.2 av 5.
65 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sojabakad spetskål med blodapelsin och jordnötter
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga