Getost med salsa verde

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
0
Getost med salsa verde

Varm getost med örtig salsa är en perfekt tapasrätt eller förrätt. Sardellerna bidrar med fin sälta. En rätt inspirerad av den spanska staden Sevilla.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2017

Getost med salsa verde

Ingredienser

4 portioner
2 dl hackad persilja
1 msk kapris
4 sardellfiléer
1 vitlöksklyfta
1/2 dl olivolja
150 g getost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi971 KJ / 232 kCal
Fett21 g
Salt1.46 g
Kolhydrater2 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Rostad sötpotatis med getost och mynta
Betyg 4.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sallad med mango, getost och sojaolja
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvre med rostade nötter, fikonvinägrett och ruccola
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvresallad med rödbetor och senapsdressing
Betyg 4.1 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad auberginesallad med getost och kikärtor
Betyg 4.2 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lins- och rödbetssallad med chévre
Betyg 4.4 av 5.
72 personer har röstat
Under 60 min att tillaga