I den här snabblagade pastarätten samsas härliga smaker av både sparris, citron och färsk dill. Fräs sparrisen hastigt i en stekpanna, tillsätt citronskal och grädde. Blanda spaghettin med sparrissåsen och vänd ner dillen precis före servering.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: väl laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Tog Penne eftersom jag tycker att spaghetti smakar bäst ihop med tomatbaserade såser. För övrigt var receptet jättegott håller med Björn ang. tillagningen.
Eva
2022-05-28Om man ändrar lite på tillagningen blir det bättre. Blanda ner dill med kryddor, när man häller ner grädden, får man en rundare cyrlig smak, blir fräschare. Denna pastarätt är en av favoriterna numera. 🐻 🐻 😉
Björn
2022-05-21Fantastiskt gott, snåla inte med citronen. Lite parmesan att toppa med blev pricken över i!
Susanne
2022-05-19