Sotad råbiff

Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Sotad råbiff

En kaxig aptitretare eller lyxig förrätt är denna råbiff på hjortinnanlår. Kaprissältan och citronfräschören lyfter det vilda köttet. Spanska osten manchego bidrar med skön sälta och gräddighet.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2013

Sotad råbiff

Ingredienser

4 portioner
200 g hjortinnanlår eller kalvinnanlår
2 msk kapris
finrivet skal av 1 citron
2 msk olivolja
2 msk finskuren gräslök
1 krm salt
1 krm peppar
50 g manchegoost
8 kex av råg, t ex finncrisp

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.9 personer har röstat

Kommentar

Bra! Bra! Bra!

Maj-britt

2018-10-22

Näringsvärde per portion

Energi792 KJ / 189 kCal
Fett12 g
Salt0.72 g
Kolhydrater6 g
Protein15 g

Testa liknande recept

Kalvråbiff med friterad färskpotatis
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saltimbocca
Betyg 4.1 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Råbiff med harissa, kapris och parmesankräm
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Carpaccio på gulbeta med manchego
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rostat surdegsbröd med kalvstek och stuvad spetskål
Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Manchegoost med olja
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad