Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Manchegoost med olja

Manchegoost med olivolja är ett smakrikt tilltugg vid middagen eller ett bra tillbehör till tapasbordet. Manchego är en spansk lagrad fårost som är mycket smakrik, men du kan även använda lagrad grevéost ifall du önskar.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär bort kanterna från osten. Skär osten i trekantiga bitar. Lägg upp osten på fat och häll lite olivolja i en kopp som ställs bredvid.
  2. Doppa osten i olivoljan vid servering.

Ingredienser

Portioner: 8
  • 300 g manchegoost eller lagrad grevéost
  • 1/2 dl olivolja
Lägg till i inköpslistan