Grillad innanlårskappa med majskolv, kryddsmör, blomkål och kaprisvinägrett

8
0
Grillad innanlårskappa med majskolv, kryddsmör, blomkål och kaprisvinägrett

Triss i grillat! I det här receptet är kött och tillbehör tillagade på grillen. Grilla köttet på den heta delen av grillen för färg innan du flyttar köttet till den svalare delen tills du når rätt innertemperatur. Servera med grillad blomkål och grillad majs.

Grillad innanlårskappa med majskolv, kryddsmör, blomkål och kaprisvinägrett

Ingredienser

2 portioner

Chili- och limesmör

100 g rumsvarmt smör
finrivet skal av 1 lime
2 tsk pressad limejuice
1 urkärnad och hackad chili
3 msk kokosflingor
salt

Majskolv

4 förkokta majskolvar
flingsalt

Blomkål med kaprisvinägrett

1 medelstort blomkålshuvud
salt
olja
1/2 dl finhackad kapris
2 tsk dijonsenap
2 msk vinäger
1 dl olivolja

Innanlårskappa

ca 360 g innanlårskappa av nötkött

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.

Recept och bild i samarbete med Scan.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer