Grillad innanlårskappa med majskolv, kryddsmör, blomkål och kaprisvinägrett

5
0
Grillad innanlårskappa med majskolv, kryddsmör, blomkål och kaprisvinägrett

Triss i grillat! I det här receptet är kött och tillbehör tillagade på grillen. Grilla köttet på den heta delen av grillen för färg innan du flyttar köttet till den svalare delen tills du når rätt innertemperatur. Servera med grillad blomkål och grillad majs.

Skriv ut
Grillad innanlårskappa med majskolv, kryddsmör, blomkål och kaprisvinägrett

Ingredienser

2 portioner

Chili- och limesmör

100 g
rumsvarmt smör
finrivet skal av 1
lime
2 tsk
pressad limejuice
1
urkärnad och hackad chili
3 msk
kokosflingor
-
salt

Majskolv

4
förkokta majskolvar
-
flingsalt

Blomkål med kaprisvinägrett

1
medelstort blomkålshuvud
-
salt
-
olja
1/2 dl
finhackad kapris
2 tsk
dijonsenap
2 msk
vinäger
1 dl
olivolja

Innanlårskappa

ca 360 g
innanlårskappa av nötkött

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfritt matfett.

Recept och bild i samarbete med Scan.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Testa liknande recept