Grillad innanlårskappa med majskolv, kryddsmör, blomkål och kaprisvinägrett
Triss i grillat! I det här receptet är kött och tillbehör tillagade på grillen. Grilla köttet på den heta delen av grillen för färg innan du flyttar köttet till den svalare delen tills du når rätt innertemperatur. Servera med grillad blomkål och grillad majs.
Ingredienser
2 portioner
Chili- och limesmör
100 g rumsvarmt smör
finrivet skal av 1 lime
2 tsk pressad limejuice
1 urkärnad och hackad chili
3 msk kokosflingor
salt
Majskolv
4 förkokta majskolvar
flingsalt
Blomkål med kaprisvinägrett
1 medelstort blomkålshuvud
salt
olja
1/2 dl finhackad kapris
2 tsk dijonsenap
2 msk vinäger
1 dl olivolja
Innanlårskappa
ca 360 g innanlårskappa av nötkött
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer