Sommarsallad | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Sommarsallad

Denna sommarsallad är fylld av hjärtan och kan inte bli annat än uppskattad! Med kronärtskockshjärtan och palmhjärtan gör du en lyxig och annorlunda sallad som passar jättefint som tillbehör till grillat kött eller fisk.

Detta är ett recept från Buffé nr 7, 1996
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och skär rödlöken i tunna strimlor.
  2. Öppna burkarna och låt dem rinna av. Skär innehållet i mindre bitar. Blanda i skål eller på tallrik tillsammans med löken.
  3. Blanda vinäger, olja, salt och peppar, gärna nymald. Häll över och låt det hela stå och dra en stund före servering.

Tips

Denna sallad går lika bra att göra på haricots verts, majs eller röda bönor.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk kronärtskockshjärtan eller -bottnar
  • 1 burk palmhjärtan (hearts of palm)
  • 1 rödlök
  • 1 msk vinäger
  • 2 msk olja
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan