En riktigt fräsch och mättande vegomacka, fylld med gyllenstekt halloumi, sallad, hyvlad blomkål och en krämig röra gjord på mixade ärtor och cashewnötter.
Ingredienser
4 portioner
Ärt- och cashewspread
2
dl
gröna ärtor
2
dl
cashewnötter
1
msk
citronsaft
1
msk
vatten
salt
Fyllning
1
hjärtsallad
1/4
blomkålshuvud
400
g
halloumi
2
msk
olja
4
surdegsbröd (gärna solglimt)
1
dl
solrosskott
För alla
Fri från ägg men innehåller mjölkprotein. Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd. Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
3
1 st
Kommentar
Jenny
2019-11-08
Osaltade cashewnötter?
Redaktionen ICAse
2019-11-08
Hej Jenny! Du kan använda antingen saltade eller osaltade cashewnötter. Smaka av när du mixat ingredienserna och tillsätt salt om du tycker det behövs. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Kommentar
Jenny
2019-11-08Osaltade cashewnötter?
Redaktionen ICAse
2019-11-08Hej Jenny! Du kan använda antingen saltade eller osaltade cashewnötter. Smaka av när du mixat ingredienserna och tillsätt salt om du tycker det behövs. Lycka till. Hälsningar Ulrika