Sommarprimörsallad i teriyaki

Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
0
Sommarprimörsallad i teriyaki

Varm sallad på sommarens primörer – sockerärter, lök, späda morötter, mangold och blomkål. Servera antingen som en grön rätt på buffébordet, eller tillsammans med grillad lax eller kyckling.

Sommarprimörsallad i teriyaki

Ingredienser

4 portioner
4 färska lökar
8 knippmorötter
1/2 litet blomkålshuvud
2 msk olja
salt
svartpeppar
150 g sockerärtor
1 1/2 dl teriyakisås
65 g röd mangold
3 msk sesamfrön

Till servering

lax eller kyckling

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi953 KJ / 228 kCal
Fett10 g
Salt2.4 g
Kolhydrater24 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Kokt blomkål med hackat ägg, saltrulle och persilja
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad potatis och blomkål med salsa verde
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt falukorv med tryffel & blomkålsstuvade makaroner
Betyg 3.2 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sesammarinerade grönsaker
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spett med ljummen mangosallad
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad blomkål och kikärtor med avokadoröra
Betyg 4.3 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga