Sommarens röda pesto

Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
0
Sommarens röda pesto

Under grillsäsongen är röror och andra tillbehör något du aldrig får för mycket av. Den här peston med Västerbottensost och soltorkade tomater passar lika bra oavsett vad du lägger på grillen. Och hur het du vill ha den avgör du så klart själv. Prova dig fram genom att använda mer eller mindre chili.

Sommarens röda pesto

Ingredienser

4 portioner
150 g  riven Västerbottensost
150 g  marinerade soltorkade tomater
1   vitlöksklyfta
1   röd chilifrukt
1 dl  hasselnötter
1 dl  gräddfil

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.Recept och bild från Västerbottensost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1528 KJ / 365 kCal
Fett30 g
Salt1.6 g
Kolhydrater7 g
Protein14 g

Testa liknande recept

Stekt torsk med ärtpesto
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Dillpesto med Västerbottensost
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostade betor med Västerbottensost
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatisgratäng med västerbotten och soltorkad tomat
Betyg 4.8 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Avokadosallad med råhyvlad sparris och pinjenötter
Betyg 3.6 av 5.
37 personer har röstat
Under 30 min att tillaga