Underbara solbullar från Fårö som redan vid åsynen av bakelserna ger dig en härlig sommarkänsla. Nybakta bullar är alltid en succé och med den fylliga läckra vaniljkrämen blir solbullarna fantastiska.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2005
Innehåller gluten och mjölk.
Gör äggfri: byt ev ut vaniljkrämen (som kan innehålla spår av ägg) mot en fast sylt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2013-08-27Hej Kin, Henrik och Gabriella! Kin har helt rätt i sin kommentar! Så gör man så går det utmärkt att frysa dem.
Kin
2013-08-18Hej svarar på eran kommentar om att frysa bullarna. Det går bra att frysa ner dom. men då innan man penslar och rullar de i socker. Rekommenderar att pensla och sockra precis före servering! Då dom annars blir blöta och sockret försvinner.!
Henrik
2012-09-25Jag är också intresserad av att få svar på den tre år gamla frågan: går det att frysa dessa bullar? Jag inser att toppingen får vänta tills serveringstillfället.