Solbullar från Fårö

Underbara solbullar från Fårö som redan vid åsynen av bakverken ger dig en härlig sommarkänsla. Nybakta solskensbullar är alltid en succé och med den fylliga läckra vaniljkrämen blir solbullarna fantastiska.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Gör så här
00:30:00
00:30:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi1245 KJ / 45 kCal
Fett10 g
Salt0.3 g
Kolhydrater46 g
Protein5 g
Kommentarer
Vad ska man pensla bullarna med för att få sockret att fästa?
Hanna
2024-07-24Hej Hanna! Det stämmer att man ska pensla dom. Det har fallit bort, de ska penslas med smör innan de doppas i sockret. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2024-07-25Skall bullarna penslas med något? Hur får man annars sockret att fastna på bullen?
Ingemar
2024-05-06Hahaha... Det tog fem år att få svar på den frågan. Testade ni själva under väntetiden?
Margareta
2024-05-01