Baka sommarens godaste bullar med nyplockade bär som hallon, blåbär eller röda vinbär. För att lyxa till det ytterligare har vi fyllt vaniljbullarna med smörkräm. Gör en stor laddning - dessa kommer gå åt fort!
Detta recept är gjort för 40-50 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Innehåller gluten.Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett och mjölk.Gör mjölkproteinfri: byt mjölk och matfett mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.Gör äggfri: uteslut ägget eller pensla med mjölk/fil alt laktos/mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Kupongen är laddad
Santa Maria 3-80 g
Valio 500 g
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Semmeltårta
Tartletter med vaniljkräm och färska bär
Nötfria semlor
Minidoughnuts med körsbärssylt