Sojapicklade ägg med kaviarmajonnäs

Prova att pickla ägg – ett festligt tillagningssätt där löskokta ägg läggs i en lag av soja och ättika för smak och färg. Servera sedan ägghalvorna med en krämig majonnäsröra med kaviar och rom och toppa med strimlade noriblad.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2023

Gör så här
00:07:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi713 KJ / 170 kCal
Fett14 g
Salt1.3 g
Kolhydrater2 g
Protein9 g
Kommentarer
2 stBlev mycket populärt på påskbordet!
Joel
Vi var fyra vuxna som testade detta, där två är såna som emellanåt äter kaviar som pålägg och två inte gör det. Vi två som inte är helt begeistrade i kaviar, tyckte att den smaken helt tog över och lät ingen annan smak komma fram, medan de med kaviarvana också kände en liten syrlighet, men i övrigt ingen skillnad. Kul att ha testat, men jag kommer nog skippa det sojapicklade och köra majonnäs utan iblandning av kaviar framöver.
Fredrik