Sojaglacerad majskolv med cashewnötter och gräslök

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sojaglacerad majskolv med cashewnötter och gräslök

Glacen som görs av ketjap manis, vitlök, chilisås och sesamolja passar helt perfekt att pensla den söta majsen med när den steks. Servera sedan majskolvarna med krispiga cashewnötter och fint skuren gräslök.

Sojaglacerad majskolv med cashewnötter och gräslök

Ingredienser

4 portioner
1 vitlöksklyfta
3 msk ketjap manis (söt soja)
1 msk chilisås
1 tsk sesamolja
1/2 lime (1/2 lime motsvarar 2 tsk saft)
4 färska majskolvar
2 msk smör
1 dl neutrala cashewnötter
1/2 kruka gräslök

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1323 KJ / 316 kCal
Fett16 g
Salt1 g
Kolhydrater33 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Bbq T-bone med majskolv
Betyg 2.8 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Nudlar med strimlat fläsk
Betyg 3.3 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Råstekta vaxbönor med ostronskivling och ketjap manis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Asiatisk carbonara
Betyg 2.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sötstark sojaglaze
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Revben med plommon och stjärnanis
Betyg 3 av 5.56 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad