En snabb rimning gör laxen saftig och rosépepparn ger en kryddigt blommig smak. Servera rosélaxen med en fransk potatissallad med twist där naturell yoghurt står för pigg syra. Persilja och dragon gör potatissalladen härligt grön.
Ett recept från:
Buffé
nr 5,
2017
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Johan
2018-10-06Helt klart en av dom godaste grillade lax rätterna jag någonsin har ätit . Grill långsamt och med termometer för bästa resultat.
Michaela
2018-03-28Så otroligt gott!
Cecilia
2017-11-05Det här var nog bland det värsta jag har ätit! Och det var inte bara min uppfattning...