Sockerärts- och surimisallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Sockerärts- och surimisallad

Fräscht skaldjurstillbehör med sockerärter. Surimin delas och blandas med kokta sockerärter och olivolja. Peppra och salta efter eget tycke. Salladen passar väldigt bra till bland annat majssoppa!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Sockerärts- och surimisallad

Ingredienser

4 portioner
200 g  surimi
1/2   paket sockerärtor (à 150 g)
1 msk  olivolja
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi340 KJ / 80 kCal
Fett4 g

Testa liknande recept

Fiskgryta med sparris
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rostad potatis med surimiröra
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Räkröra med rostad majs och klyftpotatis
Betyg 3.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratinerade skaldjur på toast
Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kräftsallad i tomat- och dilldressing
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kall sallad med gravlax
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga